Kaupan tiedot

Uudet tuotteet

Erikoistarjoukset

Mönkijät 16 tuotetta

/sivu
Näytetään 1 - 8 / 16 tuotteesta
 • Honda TRX90X on ketterä ja kestävä ikiliikkuja. Erinomainen valinta nuorille, joilla ei ole vielä paljon kokemusta mönkijälle ajosta. Sitä on helppo ja kevyt käsitellä, eikä se aiheuta yllätyksiä ajajalleen. Markkinoiden laadukkain Honda-junorimalli kestää ja säilyttää hyvin arvonsa. VAIN MYYMÄLÄSTÄ!

 • TRX420FE on Honda-malliston väkivahva monitoimimönkijä, joka sporttisuutensa ohella tarjoaa kaikki aidon työkoneen edut äärimmäisen vaikeisiin maastoihin ja koviin urakoihin –­ metsätöihin, kärryn vetoon, lumen ajoon ja muihin ammattihommiin. VAIN MYYMÄLÄSTÄ!

 • Honda TRX420FPA -mallissa on elektroninen Honda EPS -ohjaustehostin, DCT kaksoiskytkin vaihteisto sekä takapään erillisjousitus. Siinä yhdistyvät siis kaikki ne ominaisuudet mitä ikinä keksit mönkijältäsi vaatia. Ajonopeuden mukaan säätyvä ohjaustehostus yhdessä pehmeästi vaihtavan DCT vaihteiston kanssa tekevät ajamisesta helppoa ja nautittavaa.VAIN...

 • TRX500FPE -malliin on asennettu elektroninen Honda EPS -ohjaustehostin. Tehostin on kiinnitetty runkoon kolmesta kohtaa entisen kahden sijaan, jolloin se lisää ohjauksen jämäkkyyttä. Tehostimen säätöohjelman uudistus vähentää merkittävästi hitaassa nopeudessa tarvittavaa ohjausvoimaa sekä käsille lyöntiä (Kick-back) lisäten näin ajomukavuutta...

 • Hondan suosittu kovamaineinen, raakojen hommien ja haastavien maastojen kuningas. Mönkijässä on erillisjousitettu perä, elektroninen polttoaineen ruiskutus sekä kaksoiskytkimellä varustettu DCT-vaihteisto. Automatisoidussa DCT-vaihteistossa on seuraava vaihde aina valmiiksi esivalittuna ja kaksoiskytkimistä toinen on auki ja toinen kiinni.VAIN MYYMÄLÄSTÄ!

 • TRX500FPE T3 TRAKTORI Huippulaadukas Hondan traktori mönkijä lumilevyllä,kahvalämmittimillä,vinssillä ja takalaukulla.VAIN MYYMÄLÄSTÄ!

  10 290,00 €
 • Hyvin aloittelijalle sopiva lasten mönkijä

  890,00 €
 • Pikakatselu
  6 390,00 €

  Trapper 500 T3 EFI EPS, Trapper traktorimalliston edullinen työjuhta ohjaustehostimella. Trapper 500 T3 EFI EPS soveltuu työkäytön lisäksi hyvin myös tieliikenteeseen.

  6 390,00 €
Näytetään 1 - 8 / 16 tuotteesta