Tuoteryhmät

Kaupan tiedot

Valmistajat

Ei valmistajia

Uudet tuotteet

Tavarantoimittajat

Ei toimittajia

Vuoksen Ruuvi ja Autotarvike Oy

Autotarvikeliike ja rautakauppa samassa paikassa | Imatra

Vuoksen Ruuvi ja Autotarvike Oy on monipuolisesti palveleva liike, jonka tuotevalikoimasta löydät niin työkalut ja muut rautakaupan antimet kuin laadukkaat autotarvikkeet ja autovaraosat. Lisäksi tarjontaamme kuuluvat pienkonehuollot sekä luistimien terähuollot ja terämyynti.

Kattava ja laadukas tuotevalikoima sekä asiantunteva ja aidosti palveleva henkilökunta ovat myymälämme valttikortteja. Palvelemme niin autokorjaamoja, konepajoja, metsureita ja viheralan ammattilaisia kuin yksityisasiakkaita, kaupunkeja ja kuntia aina asiakaslähtöisellä asenteella. 

Työkalut, autovarusteet ja paljon muuta

Rautakauppana olemme tunnettuja muun muassa Husqvarna- sekä muiden merkkien laatutuotteista. Olemme myös Fixus-varaosaliike, minkä ansiosta autotarvikkeiden ja autovaraosien valikoimamme on aina laaja ja toimitusaikamme todella nopeita.  Muista myös tarjoamamme korkealaatuiset Savorak-laiturit!

Pienkonehuolloista luistimien teroitukseen

Pienkonehuollossamme voit huollattaa trimmerisi, lumilinkosi sekä muut pienkoneesi merkkiin katsomatta. Erikoisalaamme ovat Husqvarna-merkkisten pienkoneiden, kuten moottorisahojen ja ruohonleikkureiden huollot.

Tunnetko Ramonedge-terät, joita myös NHL-pelaajat käyttävät luistimissaan? Olemme alkuperäinen Ramonedge-terien huoltaja ja toimittaja, joten liikkeestämme löydät myös korkealaatuiset terähuoltopalvelut sekä uudet terät luistimiisi.